Diari Més

El Circ Raluy Classic programa dues funcions gratuïtes per a personal sanitari

Seran les del dimecres 22 i el divendres 24 de juliol a la seva actual ubicació, al Vendrell

Imatge dels integrants del Circ Raluy Classic.

El Circ Raluy Classic programa dues funcions gratuïtes per a personal sanitariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circ Raluy Classic està realitzant des de fa dues setmanes funcions al Vendrell, on s'ha passat els mesos d'alerta sanitària, confinat.

Aquesta és la seva última setmana a la capital vendrelleca i de les cinc últimes funcions, n'ha programat dues de gratuïtes per a personal sanitari.

«La direcció del Circ Raluy Classic vol agrair l'esforç realitzat per tot el personal sanitari durant la pandèmia de la Covid-19, de tal manera que tindran accés gratuït a les funcions del dimecres 22 i el divendres 24 de juliol», han explicat en un comunicat.

Francis i Sandro Raluy, responsables del circ, explicaven que «el personal sanitari del nostre país ha estat exposat a unes condicions molt complexes i davant d'una pandèmia de la qual no hi havia precedents. Per aquest motiu, des del Circ Raluy Classic volem manifestar tot el nostre agraïment, fent-los partícips del nostre espectacle i de forma totalment gratuïta».

El pròxim destí del Circ Raluy Classic serà Coma-ruga, al costat de l’escola Pla de Mar, en el qual estaran durant dues setmanes, del divendres 31 de juliol al diumenge 16 d'agost.

L'actual gira s'anomena 'París', compta amb totes les mesures de seguretat i d'higiene i entre els seus artistes es troben Tela Marinera de l'Arboç, Petruska la Trapecista del Vendrell, els finalistes de Got Talent Portugal, entre d'altres.

Més informació:

AQUÍ

tracking