Diari Més

Cultura

El Festival En Veu Alta programa una trentena d'actuacions pel Penedès

Els espectacles tindran lloc entre els mesos de juliol i desembre

La companyia de teatre la Cia Va Com Va actuarà pel festival.

El Festival En Veu Alta programa una trentena d'actuacions pel PenedèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival En Veu Alta (EVA) de narració i tradició oral del Penedès ha programat una trentena d'actuacions amb propostes de petit format que inclouen música, teatre i performance per reivindicar la importància de transmetre la cultura arreu del territori.

Segons un comunicat de l'organització, entre els mesos de juliol i setembre el festival s'estendrà a 16 municipis de la comarca amb actuacions tant per a adults com per al públic familiar, moltes de les quals amb accés gratuït.

Entre d'altres, formen part del cartell els narradors Alberto San Juan, Fèlix Albo, Sherezade Bardají, Ada Cusidó i Assumpta Mercader, així com els músics Marc Parrot, Heura Gaya, la companyia de teatre la Cia Va Com Va i la de dansa La Taimada, entre d'altres.

Els escenaris estaran a Llorenç de Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Martí Sarroca, El Pla de Penedès, Vilafranca de Penedès, Cunit, Sant Quintí de Mediona, Santa Oliva, Capellades, la Bisbal del Penedès, Vilobí del Penedès, Calafell, Avinyó Nou, Sant Sadurní, les Caves Llopart i a Pradell de la Teixeta al Priorat.

A causa de la crisi del coronavirus, ha hagut de ser cancel·lada la secció del festival EVA354, un projecte de voluntariat que durant tot l'any apropa lectures en veu alta a residències de gent gran, centres de dia i hospitals.

Però més enllà de la programació estiuenca, l'organització de l'esdeveniment està treballant per reubicar més actuacions al llarg de la tardor, que s'estendran fins al desembre i que inclouran noms com Joan Vázquez, Alberto San Juan, Rodrigo Cuevas, Tarta Relena o Quimet Pla i Núria Solina.

tracking