Diari Més

Policial

Desmantellada una plantació de marihuana en una operació a Segur i Canyelles

Durant l'operatiu, la Guàrdia Civil va detenir un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues

La

Desmantellada una plantació de marihuana en una operació a Segur i CanyellesGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de nacionalitat búlgara ha estat detingut en un operatiu policial de la Guàrdia Civil, que s'ha realitzat a Segur de Calafell i Canyelles (Barcelona), per un presumpte delicte de tràfic de drogues. El dispositiu s'ha fet dintre del marc de l'operació Bolksior.

La investigació es va iniciar el mes de novembre de 2019, quan es van establir controls policials després de detectar diversos domicilis on s'estava traficant amb drogues.

La Guàrdia Civil va efectuar dos registres domiciliaris, un a Segur de Calafell i l'altre a Canyelles. En aquests es van incautar 16.925 euros en efectiu; 433 plantes de marihuana; 1.041,3 grams de marihuana seca; 1.430 dinars serbis; una màquina per comptar diners; una pistola d'aire comprimit; dos telèfons mòbils; documentació relacionada amb la investigació; així com útils per al cultiu i elaboració de la droga.

Els agents van detenir una personanacionalitat búlgara, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. L'home ha estat posat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 9 del Vendrell en funcions de guàrdia.

tracking