Diari Més

Policial

Busquen un home implicat en un robatori amb violència en un domicili de Coma-ruga

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts els altres tres autors al Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes d’entre 18 i 25 anys, de nacionalitat marroquina i veïns del Vendrell, han estat detinguts aquest dimarts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i danys. Els fets van tenir lloc el passat 2 de juny quan quatre homes van entrar per la força en un domicili de Coma-ruga per agredir un home al qual cercaven.

Una vegada dins de la casa, tot i que l’home que buscaven no hi era, els assaltants van agredir amb diferents objectes contundents un altre home que també hi vivia. Així mateix, els detinguts van aprofitar per robar diversos objectes de valor i destrossar el domicili intencionadament.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació en la que van poder identificar els quatre autors. Es tractava de quatre joves amb múltiples antecedents que vivien en dos pisos del Vendrell.

Per tot això, durant el matí del dia 16 es van realitzar dues entrades i perquisicions als carrers Carnisseria ide l’Om amb el resultat de tres detinguts. En una de les entrades es va localitzar un dels investigats i en l’altra entrada a dos més.

A banda dels detinguts, els mossos van localitzar objectes que van ser sostrets en el robatori al domicili de Coma-ruga i onze telèfons mòbils que havien estat sostrets just una hora i mitja abans d’una botiga de telefonia del centre del Vendrell En el domicili on es van trobar els telèfons hi havia altres joves que presumptament estaven allà per adquirir els aparells acabats de robar.

Els investigadors estan duent a terme les gestions corresponents per esbrinar els autors del robatori amb força i els receptadors del material sostret. Actualment els agents estan cercant al quart autor qui ha fugit de la localitat del Vendrell.

Els dos detinguts majors d’edat passaran en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Pel que fa al tercer detingut, menor d’edat quan va cometre el robatori, va passar a disposició de la Fiscalia de menors i es va ordenar el seu ingrés a un centre de menors.

Les detencions es van fer dimarts durant l'entrada a dos domicilis del Vendrell.

Detinguts tres joves al Vendrell per un robatori amb violència en un domicili de Coma-rugaMossos d'Esquadra

tracking