Diari Més

Oci

Estiu sense festes a Cunit

L'Ajuntament pren aquesta mesura com a prevenció i per a fer front a les necessitats de les famílies

Imatge del passeig marítim del Cunit, un dels punts del trajecte que farà el trenet turístic.

Cunit estrenarà trenet turístic aquest estiuAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern municipal de Cunit ha acordat no celebrar les activitats de la temporada estival enguany, com a mesura de prevenció i de seguretat davant el risc de contagis de la Covid-19.

A més, davant el gir que el govern li ha donat al pressupost municipal, reduint prop d’1,5 milions d'euros (quantitat que es preveu deixar d’ ingressar) i de les noves necessitats socials de les famílies del municipi, es destinarà el cost de les festes que s’havien de celebrar a fer front a la nova situació i a l’atenció i necessitats sobrevingudes dels cunitencs.

El primer gran esdeveniment del mes de juliol és la Festa Major d’Estiu (10 de juliol) dedicada a Sant Cristòfol, que aquest juliol no es celebrarà. Altres activitats programades i que no es celebraran són: la Xarel·lada, la Fira d’Artesania, el Food Truck Festival, el Volei Nit, el Cicle de concerts Nits de Glòria, el Shopping Night, el Festival de l’Humor, la Fira d’Estiu, entre d’altres.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que «seguirem fent esforços per estar al costat de tots els cunitencs i cunitenques. Volem que l’estiu es gaudeixi amb seguretat i que es minimitzi el risc de contagi, de tota manera, prepararem un gran reeencontre de cara al 2021 si tot evoluciona positivament. Ara toca continuar treballant pel benestar de les famílies».

tracking