Diari Més

Entra en servei el centre de salut Botafoc del Vendrell, tres mesos abans del previst

El Departament de Salut accelera la inauguració per alleugerir la càrrega de l'actual CAP del municipi

Ha suposat una inversió de 5,2 milions d'euros.

Entra en servei el centre de salut Botafoc del Vendrell, tres mesos abans del previstCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dilluns 15 de juny entrarà en funcionament el centre de salut Botafoc del Vendrell. L'equipament ha estat inaugurat aquest divendres, tres mesos abans de la data prevista, amb l'objectiu de donar resposta a l'increment de demanda sanitària arran de la crisi de la covid-19, segons ha assegurat el Departament de Salut. En aquest sentit, Salut ha recordat que l'actual CAP del Vendrell acumula una alta càrrega de treball, de manera que amb el nou centre s'espera evitar un col·lapse sanitari durant l'estiu. El nou equipament centralitza els serveis de l'Àrea Bàsica de Salut del Vendrell, formada per la mateixa capital baixpenedesenca, Albinyana, la Bisbal del Penedès, el nucli de les Peces i Santa Oliva. En total, 47.252 habitants.
Al nou centre de salut, que ha suposat una inversió de 5,2 milions d'euros, s’hi trasllada la pediatria comunitària, especialitats pediàtriques que es desenvolupen al CAP del Vendrell, infermeria obstètrico-ginecològica, odontologia i consulta de salut mental i psicologia infantojuvenil.

Així, al CAP del Vendrell quedarà centralitzada la medicina i infermeria familiar i comunitària, l’atenció continuada per a tota l’ABS, la consulta de salut mental i psicologia d’adults i treball social.

tracking