Diari Més

Successos

Ruixen benzina i intenten cremar una persona sense llar a Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament condemna l'atac i estudia personar-se en la denúncia

No es descarta que quan s'aixequi el confinament les víctimes que no han denunciat per la seva situació d'aïllament ho comencin a fer

Els Mossos d'Esquadra editen una guia d'actuació per abordar els casos de violència masclista i domèstica durant el confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona sense llar va ser agredida dimarts a la nit quan dormia en un carrer cèntric de Vilanova i la Geltrú. Segons ha fet públic l'Ajuntament, la víctima ha relatat que al voltant de les dues de la matinada dos joves el van ruixar amb benzina, van intentar calar-li foc i van fugir.

La víctima ha explicat que ella mateixa va poder apagar les flames. L'Ajuntament de Vilanova ha condemnat «enèrgicament»els fets i està estudiant personar-se en la investigació.

Arran d'aquest atac, l'alcaldessa Olga Arnau ha remarcat que a la ciutat «els valors de la convivència, el respecte als altres i la solidaritat són absolutament majoritaris»i ha assegurat que «de cap manera»el consistori tolerarà cap agressió.

Els Serveis Socials s'han posat a disposició de la víctima mentre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i preveuen augmentar la vigilància nocturna.
tracking