Diari Més

Policial

Detinguts dos homes per quatre robatoris en domicilis i dos a l'interior de vehicles a Cunit

Els presumptes lladres actuaven de nit aprofitant el confinament obligatori decretat per l’estat d’alarma

No es descarta que quan s'aixequi el confinament les víctimes que no han denunciat per la seva situació d'aïllament ho comencin a fer

Els Mossos d'Esquadra editen una guia d'actuació per abordar els casos de violència masclista i domèstica durant el confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell, amb la col·laboració de la Policia Local de Cunit, van detenir el passat dijous dos homes de 34 i 35 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Cunit com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força a interior de domicili i dos delictes de robatori a interior de vehicle. També es va detenir la parella d’un d’ells, una dona de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Cunit, com a presumpta autora d’un delicte de receptació.

Les denúncies per robatoris de tota mena d’objectes, des de joies, petits electrodomèstics, eines o aparells d’electrònica en una urbanització de Cunit en només vint dies, des del passat 15 d’abril, va motivar l’obertura d’una investigació que, amb el suport de la Policia Local de Cunit, va concloure el passat dijous amb una entrada i perquisició al domicili dels sospitosos.

Aquesta operació va permetre recuperar molts dels objectes sostrets, alguns dels quals estaven ocults en una trapa ubicada al sostre d’una de les habitacions de la casa. Entre aquests objectes hi havia documentació personal i targetes de crèdit que havien utilitzat de manera il·lícita per efectuar diverses compres.

Els dos presumptes autors residien en una casa de la mateixa urbanització residencial de Cunit, on van tenir lloc els robatoris en quatre domicilis i a dos vehicles. Els presumptes lladres actuaven de nit aprofitant el confinament obligatori decretat per l’estat d’alarma.

Els investigadors van constatar que coincidint amb aquests robatoris els dos homes també es van desplaçar fins a Cubelles, població molt pròxima, per robar d’una perruqueria.

La investigació continua oberta a l’espera de poder determinar l’origen dels objectes intervinguts i la possible relació amb altres fets. Els dos detinguts, els quals compten amb nombrosos antecedents policials, van ingressar dissabte a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, mentre que la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking