Diari Més

Salut

La Bisbal del Penedès aconsegueix mantenir el curs de prevenció del deteriorament neurocognitiu

La formació s'ha adaptat a classes no presencials gràcies a les noves tecnologies

La professora Yolanda Almagro, que imparteix el curs.

La Bisbal del Penedès aconsegueix mantenir el curs de prevenció del deteriorament neurocognitiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes del curs de prevenció del deteriorament neurocognitiu, promogut per l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, i que imparteix la professoraYolandaAlmagro(URV-UOC) han pogut mantenir la formació malgrat la situació d'alarma i el confinament.

Aprofitant les noves tecnologies, la professora va proposar continuar amb les classes a través de Whatsapp, per no perdre el fil i continuar amb el curs. Així, cada dijous els alumnes es connecten durant una hora i mitja o dues hores per compartir les respostes als deures que els ha posat la professora, com ara veure un vídeo o documental i, posteriorment, analitzar conjuntament el seu contingut - a través de missatges escrits o de veu - o dur a terme activitats variades, com per exemple endreçar un llistat de paraules per ordre alfabètic.

La professoraYolandaAlmagroexplicava que ha de continuar adequant contingut de les classes a aquest nou sistema, que ha vingut condicionat per la situació actual.

Almagroes mostrava satisfeta,«les classes per evitar el deteriorament cognitiu funcionen millor que mai i estic contenta que l'Ajuntament també ho valori». La situació també ha permès promoure l'adaptació dels alumnes a un entorn tecnològic que normalment els és estrany.

tracking