Diari Més

Societat

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès dona el condol a la família de la veïna morta per coronavirus

La víctima es una veïna de més de 70 anys que patia problemes respiratoris greus

Imatge de l'espai que es vol enderrocar, amb la fassina, a la dreta.

La Bisbal del Penedès aprova l'enderroc de la fàbrica de licorsAj. Bisbal del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha emés un comunicat en el qual informa que en els últims dies s’han detectat casos del covid-19 a la comarca, on malauradament ja ha mort una veïna de més de 70 anys, que patia problemes respiratoris greus.

El consistori ha mostrat el condol a la família en aquest «cop dur a més no poder-la acomiadar com es mereix, acompanyada de totes les persones que l’apreciem».

El consistori insta a la població a«continuar seguint les indicacions de les autoritats sanitàries: quedant-nos a casa, sortir el mínim possible i anar a comprar fent la comanda abans aprofitant el servei que ens ofereixen els nostres comerciants».

L'alcaldessa ha mostrat també el seu agraïment «als comerços que obriu per oferir productes bàsics, gràcies al voluntariat municipal que seguiu donant el bon dia cada dia de la setmana i que aquests dies, més que mai, és un servei essencial, als empleats i empleades municipals que treballeu des de casa per seguir fent funcionar l’Ajuntament, a la brigada municipal que treballeu al carrer i als que ateneu a la ciutadania per telèfon».

També ha volgut agraïr la tasca que segueix realitzant el servei d’informació i inspecció municipal «i als regidors i regidores de l’equip de govern que porteu medicaments a la gent gran que ho necessita, així com el repartiment domiciliari del Rebost solidari als més necessitats».

Finalment el consistori ha volgut deixar clar a les persones que no segueixen els indicacions de sanitat que «no complint les mesures necessàries us poseu en perill vosaltres i poseu en perill també als vostres familiars i amics».

«És una situació nova, greu i, com tot el que ens és desconegut, ens espanta. Però això ens ha de fer més forts perquè aconseguirem guanyar el covid-19 entre tots si seguim els consells i ens quedem a casa» finalitza l'escrit.

tracking