Diari Més

Policial

Els Mossos detenen al Vendrell un conductor francès amb matrícules falses i 115.000 euros en efectiu

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència dels diners

Imatge dels dos paquets on l'home duia els diners.

Els Mossos deten al Vendrell un conductor francès amb matrícules falses i 115.000 euros en efectiuMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir aquest dimarts un home de 21 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a França, com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental.

Dimarts a la tarda, una patrulla de trànsit, que estava fent patrullatge mòbil per l’autopista AP-7, va accedir a l’àrea de servei del Baix Penedès per vigilar la zona d’estacionament. Al cap d’una estona, els agents van observar com accedia un vehicle i el seu conductor, en veure el vehicle policial, va sortir de l’àrea de descans sense aturar-se.

Davant aquesta maniobra evasiva, els agents van decidir seguir el vehicle i aturar-lo en una altra àrea de descans. Al maleter del turisme van trobar una bossa amb dos paquets plens de bitllets de curs legal.

Per tot plegat, els mossos van traslladar el conductor i el vehicle a comissaria per fer més comprovacions. Finalment, van confirmar que les plaques de matrícula eren falses igual que l’assegurança.

Pel que fa als diners, el conductor no va saber explicar la seva procedència ni sabia la quantitat total que transportava. Per aquest motiu, els mossos van intervenir els paquets amb un total de 117.510 euros i han obert una investigació per esbrinar el seu origen.

El detingut va declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat quan sigui requerit.

Els bitllets sumaven més de 115.000 euros de curs legal.

Els Mossos deten al Vendrell un conductor francès amb matrícules falses i 115.000 euros en efectiuMossos d'Esquadra

tracking