Diari Més

Política

L'Ajuntament de Calafell acusa un regidor de la CUP de fer pintades

La publicació de Facebook ha comportat polèmica perquè diverses persones han criticat que no s'hagi respectat la protecció de dades

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Calafell.

Tres detinguts per una baralla a CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Calafell (Baix Penedès) ha acusat, a través del seu perfil oficial de Facebook al regidor de la CUP Kilian Fuertes d'haver fet pintades, cosa que aquest nega a través de la mateixa xarxa social.

«La Policia local de Calafell ha enxampat els autors de les moltíssimes pintades aparegudes en les últimes hores per tot el municipi, per infracció de les ordenances municipals», comença la informació municipal difosa a Facebook.

El text conclou: «Un dels identificats és el regidor de la CUP Kilian Fuertes».

El regidor, també portaveu del grup municipal de la CUP, nega els fets i explica que dijous passat, després de saludar un grup de persones, va ser identificat per la Policia Local.

Fuertes es desvincula de les pintades i assegura que els agents, amb un «tracte correcte», van comprovar que «no duia esprais ni plantilles».

El regidor acusa el Govern municipal (PSC) d'haver fet servir injustament els fets per «intentar desqualificar» la seva persona i el seu grup municipal i «la feina feta».

Dubtes per a la protecció de dades

La publicació de l'Ajuntament també ha comportat polèmica perquè diverses persones han criticat que no s'hagi respectat la protecció de dades, i s'hagi donat el nom d'una persona sense saber si està implicada en els fets. En les diferents i nombroses respostes que ha generat el post de Facebook, molts comparen el fet que no es donin noms dels lladres que els últims mesos han fet robatoris a comerços i cases del municipi, però sí que s'hagi donat en aquesta ocasió .

tracking