Diari Més

Laboral

El Consell Comarcal del Baix Penedès ofereix 5 llocs de treball a la brigada forestal

La data prevista per l'inici de l'activitat laboral és el 15 de maig de 2020

Panoràmica del Baix Penedès des del Puig de l'antena.

Trivial del Baix PenedèsWikiloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha obert un procés de selecció en el qual es contractaran a 5 peons per a la brigada forestal. Les persones interessades poden adreçar-se a l’OTG del Vendrell, i el termini per inscriure’s és del 14 al 27 de febrer de 2020.

Pel 20 de març es preveu una prova escrita pels candidats, i una entrevista el 17 d'abril. La data prevista per l'inici de l'activitat laboralés el 15 de maig de 2020.

Aquest Pla d'Ocupació consisteix enel manteniment i desbrossament de camins, arrencar la vegetació herbàcia i arbustiva, i la neteja i desbrossament dels vorals dels camins. També laneteja i manteniment d’entorn naturals i de zones verdes de diferents municipis de la comarca, realitzant tasques comdesbrossament, poda d’arbres, arranjament de marges i neteja de vorals naturals.

Els municipis d'actuació seranBellvei, l’Arboç, Santa Oliva, Llorenç del Penedès i Banyeres del Penedès.

Per optar a aquestes places cal estar inscrit al’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandats d’ocupació no ocupats (DONO), nohaver participat en un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona de les convocatòries 2018 i 2019 i disposar del certificat de nivell bàsic de català (A2).

Per a més informació es pot consultar el següent enllaç:http://www.dipta.cat/ca/serveis/rh-pao/peo-po-baix-penedes-2020.

tracking