Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Calafell rebutja la llibertat per als detinguts per l'onada del robatoris al municipi

L’alcalde anuncia més mà dura i més mesures contundents contra l’ocupació il·legal conflictiva

Els Mossos detenen un jove a Calafell en un dispositiu

Almenys sis detinguts en l'operatiu policial a Calafell per l'onada de robatorisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell haexpressatel seu rebuig a la decisió judicial de deixar en llibertat amb càrrecs els sis detinguts en l’operació policial del passat 29 de gener contra els presumptes autors de diversos robatoris al municipi. Una decisió que «respecta, però que no comparteix en absolut i que li produeix un profund disgust», asseguren en un comunicat. Els detinguts ocupavende forma il·legal diversos habitatges del municipi.

L’alcalde, Ramon Ferré, explica que «aquestes detencions han costat una feinada als cossos de seguretat i, novament, ens tornem a quedar tirats per unes lleis inadequades». Tot i això, anuncia més mà dura i més mesures contundents contra l’ocupació il·legal conflictiva.

En els darrers dies el consistori hafet nous talls d’aigua a immobles ocupats que havien punxat la xarxa i en breu estallaràtambé la llum. A més, es tapiaran habitatges per evitar la reocupació, com a mesura provisional.

Ferré ha parlat amb altres alcaldes del Pacte de Beràper crear un front comú per la problemàtica de l’ocupació conflictivavinculada amb la delinqüència. Aquest grup va néixer per la problemàtica de l'N-340però un cop aconseguida va decidir continuar funcionant per abordar altres qüestions d’interès comú. Es preveu que en breu es reuneixin per abordar aquesta problemàtica.

tracking