Diari Més

Activat el Transcat per l'incendi d'un camió de matèries perilloses a l'AP-7

Aixecat el confinament dels veïns de Banyeres del Penedès i la via ja està oberta parcialment

Imatge del camió incendiat.

incendi, camió matèries perilloses, AP-7, ArboçAjuntament Banyeres del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set dotacions de Bombers de la Generalitat estan treballant aquest dijous a primera hora del matí en un incendi en un camió amb matèries perilloses a l'AP-7 a l'Arboç. L'avís ha entrat a les 8.31 hores al quilòmetre 207,7 en direcció Barcelona. Protecció Civil ha recomanat que els veïns de Banyeres del Penedès es confininen cas de notar molèsties pel fum d'un camió. S'ha activat el pla Transcat.No consten persones ferides.La via s'ha tallat durant uns instants però ara ja hi ha un carril obert. El confinament s'ha aixecat passats uns minuts.

El foc hauria començat a cabina del conductor i s'ha estès a la caixa del vehicle pesant que transporta 10 dipòsits 1.000 litres de formaldehid cadascun, material perillós. El conductor es trobava a l'exterior de la cabina quan han arribat el cossos de seguretat.

El remolc del camió amb el producte restant que no ha remat serà transportat a Lavaflix per a la seva gestió.

Fins al lloc hi ha set dotacions de Bombers, dos patrulles de Mossos d'Esquadra i agents de la policia local de l'Arboç. L'AP-7 ha estat tallada a la circulació en sentit nord i s'han fet desviaments cap a l'AP-2.Des de les 10.34 hores, s'ha obert un carril a la circulació.

Bombers amb el camió incendiat.

Bombers, camió incendiat, AP-7, ArboçBombers

Estat en que ha quedat el camió incendiat.

camió, incendi, ap-7, arboçBombers

Pla obert del camió incendiat al quilòmetre 207,5 de l'autopista AP7, al terme municipal de Banyeres de Banyeres del Penedès.

camió, arboç, incendiACN

tracking