Diari Més

Successos

Detenen la propietària d'un bar de Cunit i el seu corredor d'assegurances per simular un atracament

Els Mossos d’Esquadra van comprovar que realment no havia patit un robatori sinó un furt

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i un home de 61 i 43 anys respectivament, veïns de Cunit i el Vendrell, van ser detinguts els dies 23 i 28 de desembrecom a presumptes autors d’un delicte d’estafa i simulació de delicte. Es tracta de la propietària d'un bar de Cunit i del seu corredord'assegurances.

Els fets es remunten al passat 25 de novembre quan la dona va denunciar a la Policia Local de Cunit haver estat víctima quatre dies abans d’un robatori amb violència i intimidació per part de dos desconeguts els quals suposadament la van amenaçar amb una arma blanca. Segons la denunciant, els dos lladres li van robar el telèfon mòbil i 1.500 eurosen efectiu quan els portava a una administració de loteria.

Arran de les incongruències i posteriors contradiccions de la seva versió inicial, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van determinar que la dona havia fingit el delicte del qual va dir que havia estat víctima. La detinguda ho va admetre seguidament i va explicar que sense adonar-se’n i aprofitant un descuit, algú li va sostraure 1.300 eurosen efectiu de la venda de loteria i un telèfon mòbil que tenia al bar el qual regenta a Cunit.

Quan ho va explicar a l’agent mediador de la seva companyia asseguradora, aquest li va insistir segons ella, en la necessitat de simular un altre tipus de delicte. En aquest sentit, aquest professional li va recomanar que denunciés un robatori violent amb l’objectiu de poder cobrar de l’assegurança, motiu pel qual dies després també va ser detingut pels mateixos delictes.

Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l’obligació de presentar-se ara davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

tracking