Diari Més

Detinguts després de robar en una l'àrea de servei de l'AP-7 a Sant Jaume dels Domenys

Els quatre detinguts van sostreure una bossa de mà d’una dona que estava asseguda a la cafeteria

Imatge de l'aèrea de servei de Sant Jaume del Domenys.

àrea servei Penedès Nord, AP-7, Sant Jaume del DomenysGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes de 35, 48 i 56 anys i una dona de 41 anys van serdetinguts el passat 27 de desembre coma presumptes autors d’un delicte de furt. Tots ells són denacionalitat peruana i veïns de l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van succeir al voltant de les 14hores quan efectius de paisà de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM), van observar l’arribada d’un turisme a l’àrea de servei Penedès Nord de l’AP-7, al punt quilomètric 208, al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès).

Les quatre persones eren coneguts reincidents en furts a hotels i cafeteries de les autopistes catalanes, motiu pel qual els agents van decidir continuar observant els seus moviments. Mentre un d’ells es va quedar al vehicle, un altre es va encarregar de localitzar i distraure les víctimes, i la resta es va responsabilitzar de controlar i vigilar l’entorn i sostraure els objectes.

Els Mossos els van detenir d’immediat quan intentaven fugir després d’haver sostret la bossa de mà d’una dona que estava asseguda a la cafeteria.

Els detinguts, tres dels quals acumulen fins a 26 antecedents policials per furts, van passar aquest dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell qui en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

tracking