Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Calafell mediarà per adequar els horaris d'ús dels equipaments esportius

La franja més sol·licitada per entrenar és de 17 a 20 hores, fet que comporta conflictes entre entitats

De moment, es mantenen els mateixos horaris d'entrenament de la temporada anterior.

equipaments esportius, calafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equipaments esportius de Calafell es troben en el punt de mira de les entitats municipals. I és que la franja que més sol·liciten per entrenar es dona de les 17 a les 21 hores. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Calafell ha afirmat que adequarà els horaris d’ús dels equipaments per evitar conflictes entre entitats que comparteixen instal·lacions.

L’equip de govern ha avançat que hi buscarà solució, fent una mediació, «amb un criteri d’equidistància que eviti greuges comparatius», segons ha avançat el regidor d’Esports, Artur Peña.

Peña ha afegit que es «prioritzarà l’entesa» i descarta que la solució passi, ara per ara, per més instal·lacions esportives. El regidor destaca que venim d’una gran inversió en equipaments: com és la remodelació del camp Juan Ríos i del pavelló Jaume Vilamajó, a més de la imminent construcció d’un gimnàs al nucli antic.

El regidor s’està reunint amb totes les entitats per arribar a una solució. De moment, es mantenen els mateixos horaris d’entrenament de la temporada anterior.

tracking