Diari Més

Txarango fa 'sold out' a Calafell per la seva gira de comiat

El grup va anunciar dilluns que plegarà a principis de 2021 després de presentar el seu quart i últim disc

Imatge promocional de Txarango

Txarango anuncia la seva retirada després de la publicació d'un nou disc i una gira de comiatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Txarango ha venut en només dos dies 50.000 entrades pels concerts de la seva gira de comiat, segons va celebrar la banda a través d'Instagram dimecres al vespre. A Girona, Vic i Mataró s'han exhaurit les localitats del doble concert que hi oferiran, respectivament, i tampoc queden entrades per un dels dos de València i Lleida, ni per les actuacions a Sant Feliu de Guíxols i Calafell. En total 10 sold outen poc més de 48 hores des que es fes públic que l'any vinent cessarà la seva activitat properament.

Txarango dirà adéu amb un nou disc, el quart de la seva carrera, que presentaran l'any vinent amb una sèrie de concerts sota una carpa del circ. Així, deu anys després, es tancarà «el viatge» de la banda liderada per Alguer Miquel.

A Instagram, Txarango també ha avisat que les entrades pel proper Festival Clownia també estan a punt d'exhaurir-se. Clownia és el festival creat i organitzat pel grup, i aquest any vinent hi actuaran per acomiadar-se també a casa seva, a Sant Joan de les Abadesses.

El grup ha celebrat a través d'aquesta xarxa social l'alt ritme de venda d'entrades pels concerts de la seva darrera gira. «Mai hauríem imaginat que tan sols 48 hores després d'anunciar les dates de la gira comptaríem amb 50.000 persones que ja tenen la seva entrada». «Amb moltes ganes de tornar-vos en directe l'abraçada gegant que estem rebent», expressen.

La gira de comiat de Txarango compta amb 31 dates anunciades i actuacions en diversos punts dels territoris de parla catalana, incloent-hi dos concerts a València i dos a Manacor. Barcelona (Festival Cruïlla), Girona, Lleida, Terrassa, Vic, Manresa, Valls, Olot, Sant Feliu de Guíxols o Amposta són algunes de les moltes localitats escollides pel grup per dir adéu al seu públic.

tracking