Diari Més

Societat

El Vendrell contracta 32 persones a l'atur per reforçaran la neteja viària

S'emmarca dintre del Programa Treball i Formació de l’EINA, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, els ha donat la benvinguda a la Sala de Plens.

32 persones, aturades, neteja viàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Programa Treball i Formació de l’EINA del Vendrell ha permès contractar32 persones que es troben en situació d'atur permillorar la neteja viària i la retirada d’herbes a la via pública. L’alcalde del Vendrell,Kenneth Martínez, els ha donat la benvinguda aquest dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament .

Aquests programes, subvencionats pelServei Públic d’Ocupació de Catalunya, permeten «ocupar col·lectius de difícil inserció laboral», com és el cas de les persones majors de 45 anys. El programa combina accions d’experiència laboral i accions de formació durant 6 o 12 mesos.

En aquesta ocasió s’han contractat 12 persones que faran tasques de peó i manteniment a la via pública i 5 persones que treballaran com a informadors i auxiliars administratius. Dos d’aquestes últimes es destinaran a les obres de la Carretera del Doctor Robert, com a informadores i punt de contacte amb els veïns i veïnes de la zona.D’altra banda, es contracten 10 persones com a peons de medi natural i neteja, destinats especialment a reforçar la neteja de carres i males herbes.D’altra banda, s’han contractat també 5 dones que treballaran com a informadores i auxiliars administratives en diferents departaments municipals.

tracking