Diari Més

Policial

Detinguts després robar joies en una casa del Vendrell

Van accedir a l'interior de l'habitatge per una finestra i després van fugir corrents en ser vistos per diversos testimonis

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i un home,de 25 i 27 anys respectivament, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra aquest dilluns al Vendrell coma presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili. La dona ésde nacionalitat espanyola i veïna de Vilanova i la Geltrú,mentre que l'home éssud-africài veí de Barcelona.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns, pels volts de les tres de la tarda, quan diversos testimonis van observar com un home accedia per la finestra d’una casa del carrer Pagesia Catalana del Vendrell amb l’ajuda d’una dona la qual el subjectava pels peus.

Mentre ell restava a l’interior, la dona controlava l’entorn per evitar ser sorpresos. La presència de testimonis al lloc va fer que els autorsfugissin corrents. Un dels ciutadans que va presenciar els fetsels va començar a perseguir amb la intenció de retenir-los. Seguidament el lladre va amenaçar de llençar-li esprai de pebre de cara, motiu pel qual els va deixar fugir fins que una patrulla els va localitzar i detenir al carrer Cerdanya.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar diverses joies que els dos lladres duien a sobre, algunes de les quals havien sostret de l’interior de la casa.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking