Diari Més

Seguretat

Segur de Calafell es queda sense vigilància a l'estació de tren per la inseguretat

La plantilla demana més efectius i anar més protegits, ja que es troben en una «zona conflictiva»

Imatge de l'estació de Segur de Calafell.

estació segur calafell, tren, vigilants, trabilsaWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de seguretat de l'estació de Segur de Calafell s'han plantat davant l'empresa Trabilsa perquè asseguren que no van prou protegits davant les agressions. Des de fa dues setmanes, no hi ha vigilància segons ha avançat TV3. Els sindicats, per la seva banda, demanen més mesures per evitar agressions que es repetixen també a Sant Vicenç de Calders.

De moment, Inspecció de Treball ha cancel·lat el servei fins que es prenguin les mesures necessàries i el seu vigilant ha passat a reforçar l'estació de Sant Vicenç. La plantilla demanaarmilles antipunxades i armes de defensa per desenvolupar la seva feina amb seguretat. A més a més, consideren «indispensable» que el servei el facin dues persones i no una com fins ara.

Manuel Rodríguez, coordinador delegat d'Alternativa Sindical, ha parlat de la perillositat de la seva feina i ha afegit que «ni nosaltres mateixos ens sentim segurs». Per aquest motiu, a més d'efectius i mitjans contemplem tenir un plus de seguretat, ja que per 1.000 euros és molta la feina que fan.

Des de fa un any, hi havia vigilància privada a l'estació de Segur de Calafell. El president del comité d'empresa de Trabilsa, Claudio Rebull, assegura que es considera una «zona conflictiva i ningú vol venir». Situació que comparteix amb la de Sant Vicenç on només lasetmana passada hi va haver tres agressions. En una d'elles el seu vigilant va resultar ferit i es va trencar el fèmur.

Trabisla assegura que està buscant un segon vigilant per reforçar el servei a l'estació però al·leguen que hi ha manca de personal en aquest sector i que de moment no la tenen.

tracking