Diari Més

Successos

Incendi en uns baixos d'un edifici abandonat del centre de l'Arboç

Sis dotacions de Bombers de la Generalitat van extingir el foc d'ahir al vespre

Imatge de les flames sortint de l'edifici.

edifici abandonat, l'Arboç, baix Penedès, incendi, bombersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis dotacions de Bombers de la Generalitat van actuar dimecres al vespre per l'incendi d'un bloc deshabitat a l'Arboç. El foc es va produir al número 6 del carrer Pau Casals, que es troba en estat d’abandonament. Concretament, va cremar la planta baixa i part del primer pis. Els veïns dels edificis adjacents van ser desallotjats. Fins al lloc també es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local.

Els veïns van poder tornar a casa seva al cap de poques hores un cop els Bombers van assegurar-se que no hi havia cap afectació. De moment, es desconeixen les causes que van provocar l’incendi.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, per donar suport als desallotjats i interessar-se per l’afectació als edificis.

Els serveis tècnics municipals havien sol·licitat des de l'any passat diverses ordres d’execució a la propietatper tal de subsanar les deficiències que podien representar un dany o perjudici a tercers i a la seguretat de les persones.

tracking