Diari Més

Política

Els Mossos investiguen l'amenaça de mort a la regidora Bárbara Peris

La regidora d’AVP-FIC denuncia una campanya de desgast contra la seva persona i la seva tasca política

La regidora durant la seva compareixença.

regidora, Bárbara Peris, AVP, VendrellRTV El Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’amenaça de mort rebuda per la regidora del grup municipal AVP-FIC (Agrupació Veïnal de les Platges) del Vendrell, Bárbara Peris. El passat divendres, Peris recollia una carta a la bústia de casa seva amb què, de forma anònima, demanaven la seva dimissió.

«Basta ya, dimite», era el missatge acompanyat d’una diana –en la que ella era el blanc– el que va fer que la regidora comuniqués el succeït a la Policia del Vendrell, cos que, davant la gravetat que l’amenaça fos contra un càrrec electe, va derivar la investigació als Mossos d’Esquadra.

«La carta va ser enviada per correu. Duia segell i la meva adreça completa», explicava la regidora ahir a Diari Més. «És una carta intolerable, que sobrepassa tots els límits i que entenc que ha de ser condemnada i denunciada amb contundència. Per tant, davant un fet d’aquesta magnitud, no he pogut deixar de presentar una denúncia amb l’acompanyament del govern per tal que fets com aquests no es tornin a produir», afegia en una compareixença pública.

Peris assegura que continuarà «defensant les necessitats dels nuclis marítims i els interessos del Vendrell, perquè no hi haurà amenaça que m’acoquini».

En qualsevol cas, l’amenaça de mort s’afegeix, segons Peris, a la campanya de desgast que, des de fa temps pateix, especialment a les xarxes socials.

«No puc acusar ningú i no sospito de ningú en concret, però sí que és cert que hi ha una mena de campanya d’assetjament contra mi a les xarxes socials i està clar que és pel càrrec que ocupo», diu Peris. «Rebo crítiques constants per tot el que estic fent, arriben a agafar fotos de la meva família. Vam obrir la sala de lectura, hem posat vigilància al centre cívic de Coma-ruga, em reuneixo amb les associacions, estem fent moltes coses, però en tres mesos no es pot resoldre res, l’administració pública és lenta. Faci el que faci, està mal fet. Si tanco el cinema Brisamar, està mal fet, si dono suport a grups com el Grup de Dones del Vendrell, també està mal fet... Tot plegat és massa, és el límit», detalla la regidora.

Bárbara Peris afirma que la policia li ha recomanat que vagi amb compte mentre s’investiga l’origen de l’amenaça anònima, però no té cap mena de protecció especial. «No puc viure amb por», diu.

«Dono les gràcies als companys de la Policia Local, als membres del govern municipal que em donen suport des del primer moment, als membres de la FIC, que es posen a disposició per a qualsevol consulta, a familiar, amics i companys que m’han fet arribar la seva estima en aquests moments», acabava.

tracking