Diari Més

Successos

Detinguda per agredir als vigilants de l'estació de Sant Vicenç i provocar danys al bar

La dona va ser arrestada com a presumpta autora per amenaces, per un delicte lleu de lesions i un lleu de danys

Els fets han tingut lloc aquest dijous al voltant de les tres de la tarda.

estació Sant Vicenç de CaldersGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona amb antecedents policials va ser detinguda la tarda de dimecres a l’estació de Sant Vicenç de Calders del Vendrell per agredir als vigilants de seguretat i provocar danys a les instal·lacions. La Policia Local va rebre un avís a les 15.07 hores per recolzar als agents de seguretat de l’estació perquè hi havia una dona alterada.

Un cop allí, van comprovar que li constaven dos requeriments pendents, una citació del jutjat de Reus i un esbrinament de domicili del jutjat de Vendrell. La detinguda va ser traslladada fins a les dependències policials i més tard, alliberada.

Cap a les cinc de la tarda, els vigilants van informar que l’arrestada havia tornat a l’estació de tren i estava llançant objectes als vigilants. A més més, havia provocat danys al bar. El Sistema d’Emergències Mèdiques va enviar una unitat per assistir a un dels vigilants per les ferides causades. Els vigilants denunciaran la dona per lesions lleus, mentre que la propietària del bar ho farà per danys.

La senyora va ser traslladada un altre cop a les dependències policials, detinguda com a presumpta autora per un delicte d'amenaces, un delicte lleu de lesions i un lleu de danys.

tracking