Diari Més

Policial

Detingut un matrimoni al Vendrell per cultivar marihuana a una casa veïna que estava tapiada

Els dos detinguts, d'origen magribí, hi havien instal·lat una passarel·la des del seu habitatge

La policia va trobar milers de plantes en creixement preparades per a vendre's a cultivadors.

Detingut un matrimoni al Vendrell per cultivar marihuana a una casa veïna que estava tapiadaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil i de la policia local del Vendrell han desmantellat una plantació i un laboratori de marihuana que estava ubicada a l'interior d'un habitatge que estava tapiat des de feia cinc anys per evitar-ne l'ocupació.

En l'operació, la policia ha confiscat 2.562 plantes de 'cannabissátiva' i nombroses eines per al seu cultiu i tractament. Els responsables de la plantació era un matrimoni d'origen magribí, als quals se'ls imputa els delictes de tràfic de drogues i frau del flux elèctric.

L'operació es va iniciar per una denúncia ciutadana. La Guàrdia Civil va ser alertada de l'existència de la plantació a l'habitatge. Després de les tasques d'investigació i vigilància, els cossos policials van decidir fer el registre per «moviments no usuals», dels investigats.

Quan van accedir a l'habitatge van comprovar que existia una passarel·la que els detinguts hi havien habilitat per accedir directament cap a la seva residència. Dins l'habitatge tapiat es van trobar, en una de les habitacions, més de 500 plantes de marihuana en edat adulta i en un altre espai, un laboratori on s'experimentava amb diferents tipus de llavors de marihuana, així com més de 2.000 plantes petites que, presumiblement, estaven preparades per a vendre's a tercers cultivadors.

Els detinguts, de 37 i 42 anys, van ser posats en llibertat una vegada realitzada la declaració a les dependències policials i estan a disposició del jutjat número 3 del Vendrell.

A l'habitatge van trobar més de 500 plantes de marihuana adultes.

Detingut un matrimoni al Vendrell per cultivar marihuana a una casa veïna que estava tapiadaGuàrdia Civil

tracking