Diari Més

Successos

Quatre ferits per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a Calafell

Tres dels afectats han rebut l'alta 'in situ' i un ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers.

nen llit plegable, una dotació de Bombers, vehicleBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre persones han resultat intoxicades per inhalació de fum la matinada d'aquest dimarts, 15 d'octubre, a conseqüència d'un incendi d'habitatge a Calafell. Tres d'elles han rebut l'alta 'in situ', mentre que una ha estat evacuada a l'Hospital del Vendrell. Pel que fa a l'afectació material, el foc ha cremat dos matalassos i va deixar afectat per fum el forat de l'escala del domicili.

L'incendi s'ha produït a les 00.15h en una casa situada al carrer Comte Gómez de Orbaneja. Per causes que es desconeixen, s'ha originat un foc al soterrani de l'habitatge. Les flames han cremat dos matalassos i el forat de l'escala del domicili ha quedat afectat pel fum. Arran del succés, quatre persones han resultat ferides per inhalació de fum. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès els afectats i ha donat l'alta 'in situ' a tres d'ells, mentre un quart ha estat evacuat a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu.

Fins al lloc s'hi han traslladat un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Calafell i tres ambulàncies del SEM.

tracking