Diari Més

Successos

Els morts en l'accident d'avioneta a Bonastre eren veïns de Cambrils i Sabadell

Tenien 40 i 27 anys respectivament i eren instructor i alumne de l’acadèmia de formació Aero Link

Imatge de l'avioneta estavellad a Bonastre.

Els morts en l'accident d'avioneta a Bonastre eren veïns de Cambrils i SabadellMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les víctimes mortals de l'accident d'avioneta produït el vespre d'ahir dijous són V.V.G., un home de 40 anys i veí de Cambrils, i S.A.M., un noi de 27 anys i veí de Sabadell però d'orígen d'Oman. Les víctimes eren un instructor i un alumne respectivament d'Aero Link Flight Academy, una escola de formació de pilots i auxiliars de vol amb seu a l'aeroport de Sabadell.

L'avís de l'accident es va rebre a les 20.56h quan, per causes que s'estan investigant, l'avioneta en qüestió es va estavellarprop del Mas Gatell, al municipi de Bonastre (Baix Penedès), a uns 800 metres del quilòmetre 10,5 de la carretera T-202.

L'aparell havia sortit de l'aeroport de Sabadell i havia d'aterrar al de Reus.Els Bombers de la Generalitat van localitzar l'avioneta a les 22.47 al mur perimetral de la finca de Mas Gatell després que el centre de control d'Aena comuniqués que havia perdut la comunicació amb el vol.

Durant tot el matí de divendres, agents d’investigació dels Mossos d’Esquadra han treballat a la zona on s’ha accidentat l’avioneta per recollir proves i poder així identificar les causes de l’accident. Segons ha explicat Miquel Tripiana, responsable de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos, la policia treballa amb diferents línies d’investigació obertes «sense descartar-ne cap», ja que la investigació està en una fase «molt inicial», ha dit.

MÉS INFORMACIÓ

Dos morts en un accident d'avioneta a Bonastre

Una imatge d'arxiu de l'interior de l'Aeroport de Reus.

Aena prohibeix alimentar els animals que rondin pels recintes d'aeroportsOlívia Molet

tracking