Diari Més

Castells

Els Castellers de Vilafranca despleguen l'estelada en un partit de l'NBA

Els Verds planten dos pilars en un partit dels Golden State Warriors

Els Castellers de Vilafranca actuant al Chase Center de San Francisco, la pista dels Golden State Warriors, on han fet dos pilars de 4 al centre de l'estadi i han desplegat una bandera nord-americana i una estelada.

Els Castellers de Vilafranca despleguen l'estelada en un partit de l'NBACastellers de Vilafranca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dijous al Chase Center de San Francisco, la pista dels Golden State Warriors, subcampió de l'NBA. Els Verds han fet dos pilars de 4 al centre de l'estadi, on han acabat desplegant una estelada i una bandera nord-americana. En la prèvia del partit, els Castellers de Vilafranca han descarregat dos castells de set: el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla. També han fet el pilar de cinc. La colla també han actuat a la seu de Google, on han plantat el 3 de 7 i el 4 de 7. Paral·lelament, al matí, els Verds han actuat a la Universitat d'Stanford, on han descarregat el 4 de 8, el 3 de 7 net, la torre de 7, 10 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i un pilar de cinc.

La delegació de 180 castellers serà fins diumenge a San Francisco, on aquest dissabte actuarà a la festa que organitzaran els catalans de la ciutat.

Els Castellers de Vilafranca actuant al Chase Center de San Francisco, la pista dels Golden State Warriors.

Els Castellers de Vilafranca despleguen l'estelada en un partit de l'NBACastellers de Vilafranca

tracking