Diari Més

Successos

Cremen sis contenidors al Vendrell i quatre a Calafell en una mateixa nit

Un dels incendis també ha afectat la façana i el vidre d'un edifici i l'enllumenat públic

Els bombers treballant en l'extinció

Crema un contenidor a Cabra del CampSalvador Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de deu contenidors han cremat la matinada d'aquest divendres, 11 d'octubre, al Baix Penedès. Concretament han cremat sis contenidors al Vendrell i quatre a Calafell entre les 00h i les 4h, cosa que ha obligat als Bombers de la Generalitat ha realitzar diverses sortides per apagar els incendis. En un dels casos el foc ha afectat la façana i el vidre d'un edifici i l'enllumenat públic.

El primer avís dels fets s'ha produït a les 00.15h, quan s'ha alertat que s'estava incendiant una illa de quatre contenidors de residus al carrer Romaní del al Vendrell. El foc també ha afectat la façana i el vidre de l'edifici situat al número 20 d'aquest carrer, així com part de l'enllumenat públic. Fins al lloc s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers.

El segon avís s'ha produït a les 2.58h, quan s'ha alertat que cremaven tres contenidors a l'estació de Renfe de Calafell. Uns minuts més tard, a les 3.03h, ha cremat un contenidor al número 46 del carrer Sant Pere del municipi. En tots dos casos els Bombers han acudit al lloc amb una dotació.

Mitja hora més tard, a les 3.35h s'ha incendiat un altre contenidor de plàstic al Vendrell, al carrer Doctor Ignasi Barraquer. Finalment els Bombers encara han hagut de fer una última sortida en cremar un contenidor més a la Capital del Baix Penedès, a les 4h, al carrer Puigmal.

tracking