Diari Més

Successos

Sense novetats del veí del Vendrell que va desaparèixer el dilluns 23 de setembre

La família de Miguel Ángel demana col·laboració ciutadana per trobar-lo

Imatge que ha difós la família de Miguel Ángel.

Busquen un veí del Vendrell que va desparèixer la setmana passadaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de Miguel Ángel, veí del Vendrell que va desaparèixer el dilluns 23 de stembre, segueix sense tenir notícies d'ell, segons ha informat la televisió local RTV Vendrell. L'home de 42 anys va marxarde la urbanitzaciól'Oasis i només portava un sac de dormir.

La família està molt preocupada ja que fa més d'una setmana que va desaparèixer. Els pares de Miguel van alertar als Mossos d'Esquadra perquè van trobar unes notes a casa d'ell i en veure que havia marxat deixant el mòbil, les claus, diners, el cotxe i la seva documentació, segons ha explicat la seva germana Sandra Galisteo.

El cas està en mans de la unitat de desapareguts dels Mossos d'Esquadra, els quals estan seguint el protocol establert en les desaparicions.

MiguelÁngelduia una samarreta de color blau fosc, pantalons curts de color negre i sabatilles esportives negres. Tébarba, porta ulleres per la vista i és morè de pell. El vendrellenc és aficionat a la muntanya i coneix perfectament els boscos de la zona, però la família indica que estava passant un momentd'inestabilitatemocional.

tracking