Diari Més

Societat

El Centre de Llorenç posa en marxa una campanya de micromecenatge per equipar la nova seu

L'objectiu és recaptar 40.000 euros i hi ha diferents recompenses per aquells que hi col·laborin

Imatge de la nova seu del Centre de Llorenç del Penedès.

El Centre de Llorenç posa en marxa una campanya de micromecenatge per equipar la nova seuFacebook El Centre de Llorenç del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de micromecenatge del Centre de Llorenç del Penedès per equipar la nova seu ja està en marxa. L'ateneu ha obert aquest dimecres un projecte a la plataforma Verkami amb l'objectiu de recaptar 40.000 euros per tald'obtenir els equipaments tècnics per desplegar el seu potencial cultural i participatiu. També han fet públiques diverses recompenses per als mecenes.

Les aportacions econòmiques que es rebin a través d'aquesta campanya de micromecenatge, que durarà quaranta dies, es destinaran a equipar la sala gran de la nova seu de l'ateneu llorencenc, la qual es va inaugurar el passat diumenge 15 de setembre. En concret, els diners recaptats serviran per adquirir els equips de sonorització i il·luminació, acondicionar d'escenari i climatitzar l'espai.

La col·laboració en aquest verkami té diverses recompenses que els mateixos participants poden triar. Aquestes es faran efectives el mes de desembre i el sistema de recollida s'explicarà als mecenes un cop finalitzada la campanya.

tracking