Diari Més

Violència de gènere

Investiguen quatre nois del Vendrell per agredir sexualment una noia

Els fets haurien passat en un apartament del municipi el 22 d’agost i un dels joves és menor

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Investigen 4 nois del Vendrell per agredir sexualment una noiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat del Vendrell investiga tres nois d’entre 20 i 25 anys per, suposadament, haver agredit sexualment una noia d’edat similar el passat 22 d’agost a un apartament del municipi tarragoní. Segons ha pogut saber Diari Més, un quart jove, menor d’edat, també és sospitós de partiricpar en els fets, i la seva presumpta implicació està sent investigada a la Fiscalia de menors. Els fets s’haurien produït de matinada després que els nois coneguessin unes noies i decidissin traslladar-se a un pis de la localitat per prendre unes copes. És en aquest habitatge on hauria tingut lloc la presumpta agressió a la noia, que també té entre 20 i 25 anys.

La denúncia de la víctima va provocar la detenció dels quatre joves el dilluns passat 9 de setembre. Els joves van dormir als calabossos de la policia dues nits fins ahir dimecres, que van passar a disposició judicial i van declarar davant el jutjat de guàrdia del Vendrell per explicar la seva versió dels fets. Els investigats i la víctima viuen al municipi tarragoní. La Fiscalia va demanar ahir presó provisional per un dels investigats i, al tancament d’aquesta edició, dos dels nois havien quedat en llibertat.

El jutge investiga uns fets que haurien tingut lloc entre les tres i les cinc de la matinada quan els quatre nois es van trobar amb un grup de tres noies a un carrer de Calafell. Aleshores, el grup de set persones es va dirigir a un apartament d’una de les noies. Durant la festa, els nois haurien consumit cocaïna i, en un moment determinat, un dels joves hauria mantingut relacions amb la víctima en una de les habitacions del pis. L’endemà, la noia no recordava res i es va despertar adolorida, amb blaus al cos, i símptomes que indicaven una possible agressió sexual. Un informe mèdic també sostindria una possible violació. Per aquest motiu, la jove va decidir denunciar els fets a la policia que va procedir a arrestar els quatre sospitosos. Els investigats han estat sotmesos a una prova d’ADN de la qual encara no es coneix el resultat.

tracking