Diari Més

Polèmica

La Malva denuncia la «publicitat sexista» d'un local de Calafell per promocionar una festa

Des de l'establiment publiciten que sortejaran abraçades de les seves cambreres que són «celestialment sexis»

Captura de la publicitat sexista d'un local de Calafell.

La Malva denuncia la «publicitat sexista» d'un local de Calafell per promocionar una festaLa Malva Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu Malva Acció Feminista Calafell ha denunciat a través de les xarxes socials la «publicitat sexista» que ha utilitzat elbar musical Coco Beach del municipi per atreure clients a una festa que organitza aquest cap de setmana.

Concretament, el col·lectiu de dones fa referència a la festa que celebrarà aquest dissabte, 7 de setembre, a partir de les 23.30 hores al local sota la temàtica «Angeles vs Demonios». L'establiment, a través del seu compte d'Instagram, anunciava que durant la festa es faria sorteig d'abraçades des les cambreres, les quals definia com a «celestialment sexis».

Malva Acció Feminista titlla d'«intolerable» el tipus de publicitat publicada i, sobretot, el fet d'«utilitzar les seves treballadores com a objectes sexuals». Per aquest motiu, asseguren que properament anunciaran accions.

CocoBeach Calafell, per la seva banda, ha retirat del seu compte la publicitat denunciada i ha fet un comunicat on explica que a la festa tot el personal, inclosos nois, aniran caracteritzats d'«àngels i dimonis sexis per igual». L'establiment demana disculpes per no haver destacat al seus treballadors masculins a la publicitat emesa i assegura que «mai ha estat la nostra intenció menysprear, denigrar o aprofitar-nos de la dona».

Finalment, han condemnat que s'hagi «tret de context i exagerat una festa divertida que no tracta d'humiliar, ni fer que ningú se senti malament i molt menys la utilització del nostre personal, el qual estava d'acord i entusiasmat amb la idea».

Des de l'Ajuntament de Calafell han assegurat que analitzaran la campanya publicitària masclista i sexista per si incorre en algun il·lícit penal. La Policia local elaborarà un informe i el posarà en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

Captura de la publicitat sexista d'un local de Calafell.

La Malva denuncia la «publicitat sexista» d'un local de Calafell per promocionar una festaLa Malva Facebook

tracking