Diari Més

Societat

Calafell homenatjarà l'home mort en intentar salvar dues banyistes

En el pròxim ple del 12 de setembre es guardarà un minut de silenci en la seva memòria

Imatge d'un lloc de socorrisme d'una platja de Segur de Calafell.

platja Segur Calafell, socorrismeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Calafell homenatjarà l'home que va morir ahir dijous després d'intentar rescatar dues adolescents que es banyaven amb mala mar en una platja del municipi.

El pròxim ple municipal, que se celebrarà el 12 de setembre, guardarà un minut de silenci en memòria del difunt, Tomas Czechowski, de 40 anys i nacionalitat polonesa.

També es lliurarà als seus familiars una distinció durant els actes del patró de la Policia Local.

A més, s'estudia col·locar una placa commemorativa a la platja de Segur de Calafell, on va quedar en estat crític per ofegament en intentar ajudar dues banyistes de 16 i 17 anys.

Aquest passat dimarts, fora de l'horari del servei de vigilància i socorrisme de la platja, l'home va intentar ajudar les dues noies, que estaven a uns 200 metres de la platja i no aconseguien acostar-se a la riba.

No obstant això, el corrent també el va arrossegar a ell i tampoc no va poder sortir, fins que uns nois van aconseguir rescatar-los amb una taula de surf.

Les dues noies van resultar pràcticament il·leses, però a ell el van traslladar en estat crític a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir ahir dijous al migdia.

MÉS INFORMACIÓ

Mor l'home que va ingressar crític després de rescatar a dues banyistes a Segur de Calafell

tracking