Diari Més

Successos

Un detingut al Vendrell per un delicte contra la salut pública

Agents de la Policia Local van intervenir vuit dosis de cocaïna, 150 euros en efectiu i dos mòbils trobats a l’interior del cotxe de l’arrestat

Imatge de la droga, els diners i els mòbils intervinguts.

Un detingut al Vendrell per un delicte contra la salut públicaPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va detenir la tarda d’ahir dimecres, 28 d’agost, un home com a autor d’un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir vuit dosis de cocaïna, 150 euros en efectiu i dos mòbils que van trobar a l’interior del seu vehicle.

Els fets van succeir cap a les 20h al carrer Miquel Batllori Munné. Policies del cos local van observar al pàrquing de la Riera de la Bisbal com el conductor d’un cotxe manipulava objectes al maleter. Davant les sospites, els agents van seguir el turisme fins a l’aparcament d'un supermercat proper al lloc, on van veure que l’home repetia l’acció.

Els agents es van apropar a l’home, identificat com S.O., i el van enxampar amb droga a les mans. En l’escorcoll del cotxe es van localitzar 8 embolcalls presumptament de cocaïna, 150 euros en efectiu i dos telèfons mòbils.

L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El turisme es va traslladar a les dependències policials per fer un escorcoll més detallat.

tracking