Diari Més

Successos

Mor l'home que va ingressar crític després de rescatar a dues banyistes a Segur de Calafell

Els fets van ocórrer el passat dimarts a la tarda

Fins al lloc s'han desplaçat nombrosos cossos d'emergències.

Un home, en estat crític després de salvar dues menors que s'ofegaven a Segur de CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home de 40 anys, que va rescatar adues noies menors el passat dimarts a la platja de Segur de Calafell, ha mort aquest matí. Aquest va ingressar en estat crític a l'Hospital Joan XXIII després d'estar a punt d'ofegar-se mentre ajudava a dues noies menors que tenien problemes per sortir de l'aigua.

Els fets van passar el passat dimarts, cap a les 19.30 hores, quan l'home va entrar per a ajudar a dues noies, de 16 i 17 anys i d'origen polonès, les quals tenien dificultats per sortir de l'aigua. En endinsar-se al mar però, l'home va tenir problemes i va estar a punt d'ofegar-se. Uns surfistes que es trobaven a la zona van arribar al lloc amb una planxa i el van rescatar.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) el va estabilitzar i el va evacuar fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ingressar en estat crític. Per la seva banda, les noies van aconseguir sortir de l'aigua i van rebre l'altain situ. Segons han confirmat fonts del centre sanitari, l'home ha mort aquest dijous al matí.

Els fets van passar després que el servei de socorrisme acabés el torn, a les set de la tarda. La jornada havia acabat amb bandera vermella degut a les males condicions de la mar arran de la tempesta.

Amb aquesta, ja són 24 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes, segons Protecció Civil.

MÉS INFORMACIÓ

Un home, en estat crític després de salvar dues menors que s'ofegaven a Segur de Calafell

tracking