Diari Més

Espectacle

El Circ Raluy Legacy porta les novetats de l'espectacle #TheMagicFormula al Vendrell

La nova carpa del circ s’instal·larà el proper 5 de setembre a la Riera de la Bisbal, 75

#TheMagicFormula manté l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb algunes de les disciplines més innovadores.

El Circ Raluy Legacy porta les novetats de l'espectacle #TheMagicFormula al VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circ Raluy Legacy tornarà a instal·lar-se al Vendrell aquest 5 de setembre per presentar el seu espectacle #TheMagicFormula, el qual incorpora novetats. La carpa s’instal·larà al número 75 de la Riera de la Bisbal i acollirà una funció que manté l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb algunes de les disciplines més innovadores.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de fórmules i teories matemàtiques. Hi actuen membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider formant el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular trio d’Ucraina Higher Flight a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres.

Algunes d’aquestes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dues incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que porta a escena una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes.

Nova carpa

Una altra de les novetats d’enguany del Circ Raluy Legacy és la seva nova carpa. Amb ella vol retre homenatge als anys daurats del circ a través d’il·lustracions de l'època que transporten al públic als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l'òpera i el teatre.

Els interessats en assistir a l’espectacle poden comprar les entrades a través del lloc web o a les taquilles del circ, obertes de 11h a 13h i a partir de les 15h de dimecres a diumenge.

tracking