Diari Més

Troben en bon estat els gegants Salvador i Teresa del Vendrell a Castelló

Diumenge es farà una festa de benvinguda a les 11.30h a la plaça Vella

Un cotxe de la Guàrdia Civil amb el remolc dels gegants del Vendrell.

Troben en bon estat els gegants Salvador i Teresa del Vendrell a CastellóPolicia Local Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els gegants Salvador i Teresa del Vendrell han estat trobats en bon estat a Castelló. Després d’una setmana de patiment pel robatori d’un remolc dels Gegants i Nans del Vendrell amb aquests gegants dins, que estava a la nau municipal, avui s’ha rebut la bona notícia que s’han localitzat en una carretera d’aquesta província.

La Guàrdia Civil de Borriana ha localitzat aquest matí el remolc en una carretera secundària entre Nules i Moncofa. Acte seguit s’ha posat en contacte amb l’entitat per notificar-los la troballa. Els gegants es troben en bon estat i aquest diumenge, 25 d'agost, se'ls farà una festa de benvinguda a les 11.30h a la plaça Vella del municipi.

Segons ha informat la mateixa Guàrdia Civil en un comunicat, aquest cos policial està realitzant nombroses gestions i investigacions per tal d'identificar, localitzar i detenir el possible autor dels fet delictiu. El remolc estava abandonat al camí Serratelles del terme municipal de Nules, quan els efectius de la Guàrdia Civil l'han detectat en el marc dels serveis que tenen establerts per evitar els robatoris, furts i vigilàncies de les carreteres de la província de Castelló. «El remolc amb els emblemàtics gegants han estat recuperats en perfecte estat», han assegurat els agents.

L’Ajuntament del Vendrell ha volgut agrair la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants. També felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa.

Imatge del remolc amb els gegants.

Roben de matinada els Gegants Vells del VendrellNens del Vendrell

Imatge del remolc robat.

Roben de matinada els Gegants Vells del VendrellNens del Vendrell

tracking