Diari Més

Successos

Quatre detinguts per forçar tres establiments durant la nit al Vendrell

Els arrestats anaven equipats amb eines i tenen antecedents per fets similars en altres localitats; les detencions s’han produït gràcies a l’avís d’una veïna

Imatge de l'establiment on s'ha consumat el robatori.

Quatre detinguts per robar en tres establiments durant la nit al VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, ha detingut durant la matinada d’aquest dijous un total de quatre persones d’entre 15 i 20 anys com a presumptes autors de robatoris amb força, un d’ells consumat i dos en grau de temptativa, que acabaven de cometre en tres establiments del centre del municipi. Segons informa el cos de Policia Local, els arrestats anaven equipats amb eines i tenen antecedents per fets similars en altres localitats. Les detencions s’han produït gràcies a l’avís d’una veïna que ha presenciat com els joves forçaven un dels locals afectats.

Els fets s’han produït a les 4.08h, quan una veïna del carrer del Mar ha alertat a la Policia Local que un grup de joves estava intentant forçar la persiana i la porta d’accés de les oficines de Repsol situades en aquesta via. Agents del cos municipal s’han traslladat al lloc i han vist quatre joves que, en adonar-se de la presència policial, han iniciat la fugida. Alguns d’ells han fugit en direcció a la Riera, mentre que altres han corregut en direcció al carrer Josep Carner.

La Policia Local ha fet recerca i ha pogut interceptar un total de tres nois. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra s’han unit a l’actuació policial i han interceptat una noia amb estris, la qual presumptament també està implicada en els fets. En concret, la jove duia posats uns guants i carregava una motxilla amb eines i estris de ferreteria.

Tres establiments afectats

Paral·lelament, altres agents de la Policia Local han comprovat els danys produïts a les oficines de Repsol. Els policies han detectat que els joves no han pogut accedir a l’establiment gràcies a l’avís de la veïna i la ràpida actuació policial, per la qual cosa s’ha produït un robatori amb grau temptativa amb resultats dels danys al reixat de la porta principal.

En fer comprovacions a la zona però, els agents han detectat que el grup sí que havia pogut entrar a robar al taller i reparació i recanvis Tallers Mestres, el qual tenia la persiana d'accés forçada i oberta i estava regirat. A l’interior hi han localitzat una barra de ferro, la qual els lladres haurien utilitzat per accedir al local. També s’ha trobat una escarpa i un calaix de màquina registradora amb monedes. Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han detectat que la persiana d’accés d’una perruqueria propera, Rosa Maria Perruquers, també estava forçada.

Arran dels fets i tenint en compte tots els indicis que els incriminen, la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra han procedit a la detenció dels tres nois i la noia, d’edat compresa entre els 15 i els 20 anys. Alguns d’ells tenen antecedents policials per fets similars en altres localitats.

Els joves van ser enxampats forçant el reixat de les oficines de Repsol del carrer del Mar.

Quatre detinguts per robar en tres establiments durant la nit al VendrellPolicia Local del Vendrell

Els lladres també van forçar la persiana d'una perruqueria.

Quatre detinguts per robar en tres establiments durant la nit al VendrellPolicia Local del Vendrell

tracking