Diari Més

Denunciat per abocar residus de forma il·legal al Vendrell gràcies al vídeo d'un veí

Els Bombers van haver de sufocar un petit foc al lloc de l'abocament la mateixa nit dels fets

Captura del vídeo en el qual es pot veure el denunciat llançant residus en un abocador il·legal.

Denunciat per abocar residus de forma il·legal al Vendrell gràcies a un vídeo d'un veíPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell ha pogut identificar i interposar una denúncia contra l'autor d'un abocament il·legal al municipi gràcies a la col·laboració ciutadana. En concret, un ciutadà va fer arribar un vídeo que havia enregistrat ell mateix i que ha estat clau per poder localitzar l'autor dels fets. Cal dir que els Bombers van haver de sufocar un petot foc al lloc de l'abocament el dia en què es va produir.

Els fets es van produir el passat dimarts a la zona del polígon industrial La Cometa del municipi. Tal com es pot veure en les imatges enregistrades per un veí i difoses per la Policia Local, un home va arribar al lloc amb una furgoneta blanca i va començar a llançar tot tipus de deixalles a la via pública, en un abocador il·legal. Aquella mateixa nit els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar per apagar un petit foc en aquest indret.

Un ciutadà va enregistrar l'acció en vídeo i va fer arribar les imatges, el mateix dia al vespre, a la Policia Local del municipi. Gràcies a això, els agents han pogut identificar l'autor i denunciar-lo per abocar residus fora dels llocs autoritzats. Els serveis jurídics del consistori hauran d'aplicar ara la sanció corresponent a l'home.

tracking