Diari Més

Urbanisme

S'adjudiquen els treballs de la reurbanització de Coma-ruga

L’execució abasta les zones de l’Edifici Tabaris, l’Estany i la plaça dels Germans Trillas

La Junta de Govern Local del Vendrell es va reunir ahir per aprovar l'adjudicació.

S'adjudiquen els treballs de la reurbanització de Coma-rugaAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern Local del Vendrell va aprovar ahir dilluns l’adjudicació dels treballs tècnics de la intervenció urbanística del centre de Coma-ruga. L’actuació d’urbanització, la qual ha comptat amb un procés de valoració per part de l’Ajuntament del Vendrell iniciat el 14 de febrer, comprèn una superfície d’aproximadament 9.900 m2 situats al bell mig del nucli urbà de Coma-ruga i envoltat pels carrers de Josep Pla, Arc de Berà, l’avinguda del Balneari i l’avinguda de la Generalitat. La urbanització comprèn diverses zones, en concret l’Edifici Tabaris, l’Estany i la plaça dels Germans Trillas.

El total del pressupost dels serveis contractats suma 34.253 euros (IVA exclòs) i es comprenen en dues fases que portaran a terme Tengi Consultoria Tècnica S.L., del Perelló, i SBS Simón i Blanco, S.L.P., de Barcelona.

La primera fase es tracta de la redacció dels documents tècnics, amb la qual es farà un estudi geotècnic adjudicat a l’empresa Tengi Consultoria Tècnica S.L. per un import total per la seva durada de 1.161,31 euros; la redacció del projecte bàsic i executiu, que anirà a càrrec de l’empresa SBS Simón i Blanco, S.L.P. i que comptarà amb un pressupost de 13.835,06 euros i un estudi de seguretat i salut en el treball, adjudicat de nou a Tengi Consultoria Tècnica S.L., amb un import de 1.509,63 euros.

La segona fase dels serveis consistiran en l’execució de les obres. Per aquest procés s’han contractat 3 serveis diferents a les dues mateixes empreses. Per una part, la direcció d’obres, adjudicada a SBS Simón i Blanco amb un pressupost de 8.474,23 euros, per una altra la direcció d’execució material de les obres i control de qualitat, que durà a terme Tengi per un import de 7.763,83 euros, i per últim la coordinació de seguretat i salut a l’empresa, que també durà a terme Tengi amb un pressupost de 1.509,63 euros.

El 50% del total del pressupost de licitació d’aquest contracte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, dins el projecte Recuperació i dinamització de l’espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment d’activitat turística i econòmica.

tracking