Diari Més

Circ

El Circ Raluy Legacy torna a Calafell amb 'THEMAGICFORMULA'

El nou show combina els ingredients clàssics del circ amb algunes de les disciplines més innovadores

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment.

El Circ Raluy Legacy torna a Calafell amb '#Themagicformula'Circ Raluy Legacy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circ Raluy Legacy torna a Calafell del 22 d'agost a l'1 de setembre amb el seu nou espectacle #THEMAGICFORMULA,que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

Durant l'espectacle es podrà veure un show de grans il·lusions ambLouisa Raluy, transformisme amb Kerry Raluy i Jean Christophe, monocicles amb Niedziela i Emily Raluy, entre d’altres. Tot el conjunt suposa una combinació queallargala llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió

Durant l'última gira, elCirc Raluy Legacyha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11 a 13 i a partir de les 15, de dimecres a diumenge.

tracking