Diari Més

Oci

Amplien les sessions de 'Els dilluns al MÀG' del Vendrell per la seva bona acollida

Concretament de la'Visita teatralitzada de Maria Rosa' i de 'Terra baixa'

Imatge d'un dels espectacles al

Amplien les sessions de 'Els dilluns al MÀG' del Vendrell per la seva bona acollidaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Àngel Guimerà del Vendrell ha ampliat la seva programació Els dilluns al MÀGdurant els mesos de juliol i agost. El motiu ha estat la gran acollida per part del públic assistent.

Per això, s'han ampliat les sessions de les dues últimes propostes teatrals que oferiran la Visita teatralitzada de Maria Rosa, a càrrec de la companyia Amelie Produccions, i l’espectacle Terra baixa en essència, de l’actor Jordi Mateu, ja que han exhaurit localitats. Així doncs, el públic que ho desitgi encara té l’oportunitat de gaudir d’aquestes dues propostes a les deu del vespre, dilluns 19 d’agost amb Maria Rosa, i dilluns 26 d’agost amb la segona proposta.En finalitzar cada espectacle es podrà degustar una copa de vi del Penedès.

El preu dels espectacles és de 5 euros per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 o al correu electrònic elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net; i 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle al mateix museu (si encara queden entrades). Les places són limitades.

tracking