Diari Més

Successos

Atraquen a punta de pistola una gasolinera de l'Arboç

Es desconeix si l’arma amb que es va intimidar el treballador és real o simulada; els Mossos busquen l’autor o autors dels fets

Imatge de la gasolinera Cepsa on es va produir l'atracament.

Atraquen a punta de pistola una gasolinera de l'ArboçGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una o diverses persones van atracar a punta de pistola la tarda d’ahir diumenge, 11 d’agost, la gasolinera Cepsa situada a l’N-340 al terme municipal de l’Arboç. El lladre o lladres van intimidar el treballador de l’establiment amb una pistola que es desconeix si era real o simulada, es van fer amb un botí econòmic i posteriorment van fugir del lloc. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal de detenir l’autor o autors dels fets.

Eren prop de les 20h quan una o diverses persones van entrar en aquesta gasolinera del terme municipal de l’Arboç situada al peu de l’N-340. Un atracador va intimidar l’empleat que hi havia aleshores amb una pistola, de la qual es desconeix si era una arma de foc real o si era una arma simulada. L’objectiu del lladre era aconseguir la recaptació de la caixa enregistradora i un cop va tenir els diners, dels quals no ha transcendit la quantitat exacta, va marxar del lloc.

Diverses patrulles de la Policia Local de l’Arboç i dels Mossos d’Esquadra es van traslladar al lloc i van establir un dispositiu de recerca, el qual va resultar infructuós. Arran d’això, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’identificar, localitzar i detenir l’autor o autors d’aquest robatori amb intimidació.

tracking