Diari Més

Videojocs

La gira de Nintendo aterra a Calafell aquest estiu

Se celebrarà del 14 al 16 d'agost a la zona del Port de Segur

El camión vermell de Ninenton s'instal·larà la pròxima setmana al Port de Segur de Calafell.

La gira de Nintendo aterra a Calafell aquest estiuNintendo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Segur de Calafell serà l'escenari la pròxima setmana de la giraSwitch Party Tour de Nintendo. Del 14 al 16 d'agost, la multinacional de videojocs aterrarà a la ciutat del Baix Penedès amb el seu camió vermell i oferirà 47 zones de jocs pensades per a tota la família.

Nintendo portarà el seu imperi per 16 ciutats espanyoles aquest estiu i recorrerà més de 4.000 quilòmetres. La zona videojocs estarà dividida en dues àrees amb carpes i una pantalla gegant.

La festa comptarà amb el seu videojoc més icònic, Super Mario, i els visitants podran provar 80 minijocs del fontaner més famòs de la història. A més a més, els calafellencs podran provar el nou Super Mario Maker 2. No podran faltar elMario Kart 8 Deluxe,Super Smash Bros,Splatoon 2 i el Fortnite.

Els visitants podran ballar les cançons del Just Dance en una pantalla gegant,gaudir d'unSuperMario a l'estil clàssic ambNewSuperMarioBros. ODeluxe, recórrer els nivells fets a mà deYoshi’sCraftedWorld, o treure l'entrenadorPokémonque porten dins ambPokémon:Let'sGo,Pikachu!iPokémon:Let'sGo,Eevee!.

tracking