Diari Més

Judicial

A presó el detingut per un intent d'agressió sexual a una veïna del Vendrell durant la Festa Major

Anteriorment havia complert onze anys d’internament penitenciari per un delicte contra la llibertat sexual

És un home de 39 anys acusat d'assaltar de matinada una noia quan estava entrant a casa

Apresó el detingut per un intent d'agressió sexual a una veïna del Vendrell durant la Festa MajorMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge ha decretat presó provisional per a l’home detingut aquesta setmana per un intent d’agressió sexual a una veïna del Vendrell una de les nits de Festa Major. Segons els Mossos d’Esquadra, l’arrestat ha ingressat a un centre penitenciari aquest divendres.

Tot i que el cas es trobava sota sumari, avui s'ha conegut que l'home també està acusat per cinc violacions amb instrument perillós, robatori amb violència i lesions. Quatre d'elles s'haurien produït al Vendrell.

El primer delicte es va produir el 6 de maig sobre les 21.45 hores al Vendrell, quan una dona que anava cap a casa d'un amic i es disposava a entrar a l'ascensor va ser atacada per l'esquena per l'investigat. Aquest li va posar un objecte punxant al coll, la va obligar a pujar al primer pis, gitar-se al terra i li va robar les seves pertinences. L'agressorva procedir a escorcollar-la i li va tocar els pits i la resta de cos. També li va fer un tall en un dit amb el ganivet que portava.

El segon succés es va produir el 7 de juny sobre les 22.05 hores també a la capital del Baix Penedès. En aquest, el detingut va assaltar per l'esquena amb un objecte punxant a una dona que acaba de sortir de l'estació de tren. La va obligar a posar-se al terra darrera d'una furgoneta i va començar a realitzar-li tocaments. Després li va agafar el cap i la va copejar contra el terra, fet que va provocar que perdés el coneixement i tres dents.

El 2 de juliol cap a les 23.20 hores de la nit, el detingut va assaltar a una noia que es trobava en un tren de la línea Arc de Triomf-Sant Vicenç de Calders. Aprofitant que no hi havia ningú més, l'arrestat li va col·locar un objecte punxant al coll quan la noia quan anava a baixar del tren, obligant-la a que es quedés. Després la va obligar a gitar-se al terra cap per avall i la va agafar pel coll amb totes dues mans, fent que perdés el coneixement en diverses ocasions. L'home li va apujar el vestit, li va baixar la roba interior i li va grapejara les natges. Finalment, va aconseguir baixar a l'estació del Vendrell.

Un altre dia, a primera hora del matí del 14 de juliol, l'acusat va assaltar a la seva víctima per l'esquena a l'ascensor del seu domicili tapant-li la boca amb la mà i la va amenaçar amb un objecte punxant. La va col·locar al terra i li va fer tocaments a les parts íntimes fins que un veí va sentir sorolls i va acudir fins al lloc, fet que va provocar que el detingut s'escapés.

L'últim dels fets coneguts és el de la matinada del 26 de juliol quan una noia va ser assaltada quan estava entrant a casa, en un habitatge del centre del Vendrell. En aquest casla víctima, la va intimidar amb una arma blanca i va intentar agredir-la sexualment. Amb tot, no se’n va sortir perquè una tercera persona que passava per la zona va foragitar-lo i va avisar la policia. Els Mossos d’Esquadra el van detenir aquest dimecres al mateix municipi.

El Jutjat de Guàrdia del Vendrell ha decretatpresó provisional, comunicada i sense fiança pel detingut. El delicte d'agressió sexual està penat s'entre 1 a 5 anys de presó per cada un d'ells; mentre que el de robatori amb violència estàs castigat amb penes de presó de 2 a 5 anys senseperjudici del resultat de les exploracions mèdic forenses.

El detingut havia complit ja una condemna d'11 anys de presó també per un delicte contra la llibertat sexual.

MÉS INFORMACIÓ

Detingut el presumpte autor de l'intent d'agressió sexual al Vendrell

tracking