Diari Més

Successos

L'incendi d'un cotxe afecta una casa a Albinyana

El foc ha fumejat la façana i ha cremat el comptador de la llum de l'habitatge, que ha quedat afectat pel fum

Imatge del turisme i la casa afectats.

Imatge del turisme i la casa afectats.Bombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'incendi d'un turisme ha afectat un habitatge a Albinyana. En concret, el foc ha fumejat la façana i ha cremat el comptador de la llum de l'habitatge, on ha entrat fum. A més, també s'ha incendiat el cablejat elèctric del carrer on estava aparcat el cotxe. Els Bombers de la Generalitat han actuat en aquest servei amb un vehicle terrestre.

El succés es va produir la nit d'ahir dimecres, 7 d'agost, al carrer Major del municipi. El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís a les 23.17h que un cotxe marca Peugeot 206 que estava estacionat en aquesta via s'estava incendiant. Arran d'això, els Bombers van activar una dotació.

A més de cremar el turisme, el foc va afectar un habitatge d'aquest carrer. Les flames van arribar a la façana, que va quedar fumejada, i també van cremar el comptador de la llum de la casa, a més del cablejat elèctric del carrer. A l'interior del domicili hi va entrar fum, per la qual cosa els Bombers van haver de fer tasques de ventilació un cop apagat l'incendi.

El succés no ha deixat cap persona ferida, ja que la conductora del turisme va poder sortir a temps del vehicle i no hi havia ningú a l'interior de la casa afectada.

tracking