Diari Més

Successos

Instrueixen diligències a dos clients d'un restaurant de Coma-ruga per negar-se a pagar

Els dos joves tenen antecedents policials i a un d’ells li consta un requeriment pendent d’un jutjat de Reus

Imatge d'arxiu del passeig Marítim de Coma-ruga.

Incendi en una guingueta del passeig marítim de Coma-rugaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va instruir ahir diligències judicials a dos joves que es negaven a pagar el dinar que havien consumit en un restaurant del passeig marítim de Coma-ruga. Tots dos denunciats tenen antecedents policials i a un d’ells també li consta un requeriment pendent d’un jutjat de Reus.

Els fets es van produir cap a les 15.06h, quan una patrulla que feia un control a la Plaça Trillas de Coma-ruga va ser requerida per la treballadora d’un local del passeig marítim que informava que tenia dos clients que es negaven a pagar les seves consumicions.

Els agents es van dirigir al lloc i van trobar dos joves asseguts que havien consumit un arròs negre amb diverses consumicions alcohòliques per valor de 61,40 euros, els quals no volien abonar. En identificar-los es va comprovar que un d’ells tenia cinc antecedents policials, mentre que l’altre en tenia onze, a més d’un requeriment del Jutjat 4 de Reus.

Els policies van instruir diligències judicials als joves pels fets. Per la seva banda, els responsables del bar van manifestar que interposaran una denúncia per aquest fet.

tracking