Diari Més

Successos

Detingut el presumpte autor de l'intent d'agressió sexual al Vendrell

Es tracta d'un home de 39 anys, veí del Vendrell i nacionalitat espanyola

El sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s'havia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

detingut mossos comissariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres el presumpte autor de l'intent d'agressió sexual que es va produir al Vendrell durant una de les nits de la Festa Major. Segons ha pogut saber el Diari Més, el detingut és un home de 39 anys, veí del Vendrell i nacionalitat espanyola.

La detenció s'ha produït el matí d'aquest dimecres al mateix municipi del Vendrell. L'home s'ha arrestat com a presumpte autor de l'intent d'agressió sexual produït el passat 25 de juliol, quan una jove de 23 anys tornava a casa seva després de gaudir d'una nit de la Festa Major del municipi.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 4h de la matinada al carrer Albinyana del municipi.Segons el relat de la víctima, ella estava accedint a casa seva quan un home la va assaltar i intimidar amb una arma blanca amb intenció d’agredir-la sexualment. L'home no ho va aconseguir perquè una tercera persona que passava per la zona el va foragitar i va avisar els Mossos d’Esquadra.

La policia autonòmica, que des d'aquell mateix moment va iniciar gestions per identificar, localitzar i detenir l'individu, ha arrestat l'home el matí d'aquest dimecres com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa. El cas es troba sota secret d'actuacions.

MÉS INFORMACIÓ

Investiguen un intent d'agressió sexual al Vendrell durant una nit de Festa Major

tracking